söndag, augusti 03, 2008

Söndag!

Hello! Va händer där ute i Sverige?
Hos mig händer inte mycket just nu. Det är dåligt väder men just nu är det uppehåll med regn. Jag sov hos GusstN inatt igen för det blev rätt så sent igår (igen). Men när vi kom hem från Säter så kollade jag och GusstN (Malin) på film, spöket Capser.
Om Mentalsjukhuset i Säter då, vi hittade till rätt hus denna gång men dom hade murat igen dörren på framsidan så vi kom inte in där. Så vi bestämde oss för att försöka ta oss till baksidan för att komma in så vi traskade längst muren som går runt hela huset, det var små fönster som var skitäckliga och det spöregnade, var kolsvart ute och träd och stenar överallt. När vi kom till baksidan så såg vi att det inte gick att ta sig in så vi gick gå runt allting, vi gick ner bland tusentals ormbunkar som var lika höga som oss själva nästan och det var halt och stenar som man snubblade och halkade på och fyfan, kolsvart också. Och jag och GusstN hade bara ben så var skiträdd att bli orm/fästing biten. Men vi klarade oss.
När vi hade kommit runt knäppte vi kort in i fönstrerna och vi fick med lite konstiga saker. Jag som lovade er att filma och knäppa massa bilder, tyvärr knäppte jag inte en ända. Men jag lovar er att nästa gång ska jag filma och knäppa när vi åker iväg. På vägen hem åkte vi till Falun och gick runt vid Rottneby lite ockå men jag och Ann-Marie fick så ont i bröstet så vi var tvungen att åka därifrån. Dom ville inte ha oss där.
Nu lär vi ta det lugnt med våran spökjakt genom Sverige för det tar på en, vi alla har varit med om sjukt vidriga saker hemma nu så vi får lugna ner oss. Räcker med att folk sätter sig i sängarna på nätterna, dörrar öppnas, folk står i ens rum och kollar på en så man svimmar av, hittar rivmärken i nacken, får ont på vissa ställen av kroppen, folk som går runt i gusstns källare och drar i handtag, någon som spelar på gusstns bas mitt i nätterna och även vickade den. Någon som slänger verktyg uppe i Jenny´s hus. Våra föräldrar börjar bli oroliga, och alla börjar bli oroliga för mig som inte kan stänga mig för sånt. Jag måste försöka lära mig innan man blir psykiskt sjuk. Man lär ha respekt för det döda och det minsta tecken man får det lär man ta på allvar, innan det är försent.
Så nu blir det lungt med andar ett tag, men den 31 Augusti bär det av upp till Borgvattnet igen. Vart där en gång förut men vi klarade inte av att sova inne i huset men denna gång blir det annorlunda. Mer om det någon annan dag.
___________________________________

Min älskling har kommit hem nu iaf men hans mobil funkar inte så vi får se om han kan fixa någon annan mobil så man kan prata lite. Han verkar ha haft det kul i Leksand iaf. (tror jag).
Jag har saknat honom så otroligt mycket, längtar tills jag får krama honom. Hoppas verkligen han kan komma i veckan eftersom han inte kunde i helgen. Sen nästa helg är det Cityfesten i Gävle också. Älskar verkligen det, men det är ju sam samma varje år så vi får se om jag ska in dit något. Har börjat tröttna på det, sen känner man så mycket folk i Gävle också. Det visar sig i veckan.
Nu ska jag ladda in några bilder på datorn och försöka kunna prata med min älskling. Tur att det finns hemtelefon iaf. Annars idag vet jag inte vad som händer, blir lugnt tror jag.
Vi hörs om ett tag!

Inga kommentarer: