lördag, augusti 30, 2008

Lördag.

Godmorgon! Idag är jag verkligen jättetrött, kunde knappt somna igår och vaknade vid 5 tiden och var jättepigg. Sen somnade jag om till slut och vaknade 10:30. Jag som hoppades på att kunna sova ut idag eftersom det blir fullt upp idag och att vi ska åka vid 06:00, alltså lär vi gå upp vid 5 tiden i morgonbitti.
Jag är mest orolig att mamma och pappa kommer bli helt tokiga för att jag ska åka dit, jag får ju verkligen inte åka iväg till nått spökställe för jag är så öppen så jag har vart med om så mycket saker senaste tiden. Men jag är inte så orolig eller rädd för att åka till Borgvattnet nu, är med rädd för att säga det till mamma idag. Det är så otroligt fint där uppe och jag älskar att åka bil så mysigt att åka iväg sådär långt. Men det förstår ju inte mamma. Och plus att den här gången kan jag ringa henne för jag har halebop med mig som funkar där uppe.
Dags att ta sig i kragen och gå upp och berätta. PUUUHH!! Skriver direkt när jag sagt så får ni veta. Är ju som sagt 19 år, jag får göra vad jag vill men vet inte varför jag är så rädd för mamma . Önska fega mig lycka till..

Inga kommentarer: