lördag, augusti 30, 2008

Bilder från Borgvattnet.

Det har tagit några timmar med allt nu på eftermiddagen. Har vart till kyrkogården med mamma och även vart och handlat med henne. Sen åkte jag till Jenny och GusstN och vi åkte och hämtade ut pengar till resan i morgon och sen handlade vi lite dricka och godis som vi ska ha med oss. Åkte hem och berättade till mamma vart jag ska och hon vart skogstokig, skrek som en tok att dom har ett helvete med mig hemma för att jag är så rädd och sånt där. Men jag är 19 år och får göra vad jag vill, men det är väl mest pengarna dom tänker på för jag har fått pengar av dom nu sen så åker jag iväg på sånt där (enligt dom skit) istället för att spara så jag har ifall jag behöver till något. Sen har jag ju vart där förut också, så dom tycker det är onödigt.
Förra gången sa vi inget, den här gången sa jag iaf till så dom ska ju vara glada för det. Här har ni lite bilder sen jag var där sist. Vill inte lägga upp alla för det är så många. Ni ska få bilder på måndagkväll också om jag orkar ladda in alla kort när vi kommer hem också.


Det här är på övervåningen i vardagsrummet eller vad man ska säga, det finns fotöljer, soffa och tv. På hyllan låg/ligger det massa böcker som folk skrivit i under alla år vad som hänt där. Vissa böcker var över 100 år gammla så man kunde inte se vad det stog. Ska leta upp det vi skrev i en bok förra året och kolla.
Här har ni rosa rummer som ligger nere vid receptionen. Det sägs att inga kan få arbetsro där för det är så mycket andar m.m Tror GusstN ska sova där, hon som hatar rosa. haha

Mitt emot Prästgården ligger det en kyrkogård med jättegammal gravar. Små vita uppåner vända kors finns också typ 20 stycken på rad.


Och här har ni en till bild på huset. Läskigt med fint.
Nu ska jag fixa med tvätten och packa lite, hörs snart igen.



Inga kommentarer: