söndag, augusti 17, 2008

Egypten & Afrika!

Två veckor i Naimbia i Januari funderar jag och älsklingen på att åka iväg på. Man jobbar som Volontär på Noahs Ark där dom föder upp Leopard och småaporungar, matar, sköter om och massa mer. Att jobba två veckor i Afrika med djur och hjälpa till vore en upplevelse för livet.

Tycker ni inte att det skulle vara en upplevelse för livet?

Funderar på att ringa dom någon dag och fråga lite mer och höra när man som senast måste boka för att ha det helt gjort. Finns massa frågor också man undrar över, t ex sprutor och flyg. Det mesta står på deras hemsida som är; http://www.worktravel.org/sverige/Afrika/nohasark.htm för er som är intresserade.

Gå in och läs och kika runt, på länken över står det om Noahs ark, men det finns fler ställen runt om i Afrika man kan åka till och jobba som Volontär på. Elfant- lejonuppfödning m.m Lite mer om det finns här; http://www.worktravel.org/sverige/Afrika/priserbokningfrågor.htm#Vanliga%20frågor






Här under är en bild på poolen vid ett jättefint hotell i Egypten som vi också ska åka till nu på sensommaren. I september har vi kollat på datum och vi ska boka så snart som möjligt. Det blir 1 vecka i Egypten med snorkling och sol.


Nu ska jag gå och lägga mig. Är jättetrött och har ont i ögonen också. Godnatt!

Inga kommentarer: