lördag, augusti 09, 2008

4 saker.

1. Jag har nästan städat klart. Ska bara dammsuga av och slänga kläder i tvätten. Efter det blir det duscha och fixa sig.
2. Igår när jag var i Valbo så köpte jag underkläder på en affär. Sen när vi skulle in på Kappahl så pep det när vi gick in och vi tänkte "äh, det var nån som råkade dra ett klädersplagg över dom här stäldgrejerna". Sen när vi gick ut pep det också så en som jobbade där kom och frågade om vi hade fått nån liten vit plopp kvar på nått klädersplagg från nån annan butik så hon fick kolla i min påse såklart så hon inte vet att jag hade snott något därifrån. Så var det en stor vit plopp på en av mina hotpants. HAHA. Vi fick gå tillbaka dit jag köpte dom så dom fick ta bort den. Lite pinsamt när det piper jaow.
3. Igårkväll när jag, Jenny, GusstN och Ann-Marie var vid sjön Grycken och grillade så fick vi gå några kilometer till bilen för det var en bom för så vi kunde inte åka in med bilen dit vi skulle vara. När vi skulle hem så var det mörkt ute och jag är alltid rädd för djur i skogen. Och speciellt nu när jag vet att det finns både björn, varg och lodjur runt om här i skogarna. Så pratade jag med älsklingen i telefon och sa att han får vara berädd att ringa 112 ifall det kommer något djur. Då sa han " Nej, jag orkar inte". Då frågade jag om han ville att vi skulle bli björnmat. Då sa han " Ja, det vill jag. " HAHA. Han är så söt när han håller på så, vet inte varför jag tycker det men han är så gullig.
4. Sen igår när vi var på Cityfesten i Gävle så kom vi till ett stånd där det var vattenpipor och kläder som sålde. Så kom det en kille som jobbade där, han var inte svensk. Så frågade han GusstN om hon ville dra ett bloss med V-pipan men hon ville inte sen frågade han mig och jag sa såklart JA! Sen så sa han att jag hade fina ögon och att GusstN hade fint ansikte och sånt. Jenny provade också vattenpipan, det var med äppelsmak och det var jättegott, INTE så starkt. Sen när vi skulle gå drog han tag i min handled och sa "Kommer du inte ihåg mig från igår?Du var här hos mig då." Jag var rädd, jag sa att det var första dagen jag var inne på cityfesten. Sen slet jag loss armen och drog.
Jobbigt att alla ska vara så nära en hela tiden och direkt när man går förbi ger dom en erbjudanden eller drar i en.

Inga kommentarer: