måndag, augusti 18, 2008

Man lever bara ett liv!

Jag är verkligen förvirrad nu, vet varken in eller ut hur jag ska göra med någonting.
För det första så ska jag upp 07:00 i morgonbitti så jag hinner fläta och fixa mitt hår, sminka mig och äta frukost och välja kläder för jag är så trött i huvudet nu så jag orkar inte ens borsta igenom håret nu ikväll innan jag ska lägga mig. Jag ska iväg i morgonbitti en sväng och göra en sak jag inte gjort på över ett halvår. Får se hur det går då, är nervös som satan iaf. Kanske berättar i morgon vad jag har gjort.
Efter det ska jag hem snabbt och sedan ska jag iväg och möta brorsan Richard och sen gå till skolan och snacka med någon där hur vi ska göra. Förstår ingenting med det där med skolan, ska väl bara dit och kolla va jag har kvar och göra i något ämne sen ska jag hem igen och göra det sen lämna in och dom sätter ett betyg? Konstigt att dom inte hört av sig om hur allt kommer gå till.
Sen är jag helt tårögd och har en stor klump i halsen just nu. Min andra mobil som jag knappt använder ligger och durrar i sängen och min mobil jag använder ligger här på bordet på ljudlös. Vill inte använda någon av mobilen förns min älskling har en fungernade mobil. Jag saknar hans röst och jag saknar hans närhet. Känns som att jag snart bryter ihop för jag klarar mig inte utan honom, vill ha han vid min sida dygnet runt. HELA TIDEN. Vill ha en egen lägenhet så han kan vara hos mig jämt. Älskar han mer än något annat på denna jord.
Det är just nu när allt är förvirrande och svårt man ska tänka att "Man lever bara ett liv". Men är de det jag gör? NEJ det är det inte för det går inte. Jag måste verkligen börja planer och tänka framåt och ta dag för dag och göra det som ska göras den dagen. Måste tänka att jag gör det här för mitt eget bästa och att man lever bara ett liv så man ska inte vara rädd för att testa på nya saker. Det gör en bara mer modig och självsäker.
Fast ibland är det svårt. Jag ska iaf inskaffa mig en kalender, har kollat överallt men inte hittat någon bra.
Det som händer i veckan får ni veta i morgon (då nästan halva veckan gått). 2 helgen framöver är fullbokade av äventyr, ni ska få veta i morgon för nu måste jag verkligen försöka sova. Fast det kommer vara svårt, men så är det bara. Godnatt på er!

Inga kommentarer: