fredag, augusti 08, 2008

Fredag.

Godmorgon!
Äntligen helg säger jag som har sommarlov, kan sova hur länge jag vill nu för tiden. Men det är inte så länge kvar tills man ska tillbaka till skolbänken. Jag berättade ju att jag ska tillbaka och göra projektarbetet som inte är klart än. Man måste ha det gjort för att få dit dom rätta poängerna för att kunna söka in på Högskola. Så våren 2009 ska jag gå på Högskola. Att flytta till England som jag sa förut blir inget av för jag vill vara kvar i unkna Sverige tills jag utbildat mig vidare.
Nej, slut om skolprat såhär tidigt på morgonen. Det regnar iaf ute och det är väl inte sådär värst kul, men det spelar inte så stor roll för det är mysigt att sitta inomhus då. Det ända som är jobbigt med regn är att när mitt nerplattade hår kommer i blött så kommer mina självlockar fram. Slutpratat om det också.
Ni kanske undrar varför jag är uppe såhär tidigt? Det är nämligen så att jag, GusstN och Jenny ska åka iväg en sväng till Sandviken om ett tag så jag ska hoppa in i duschen nu, äta frukost och fixa mig. Sen kommer dom och hämtar mig vid 11 tiden Så jag har knappt 2 timmar på mig att fixa mig nu. Så jag lär väl komma igång så jag kommer någon vart.
Vi hörs när jag kommer hem på eftermiddagen. Förresten, då kommer nog min älskling hit. Hoppas han stannar hela helgen då. Ha det bra tills vi hörs igen.

Inga kommentarer: