onsdag, november 18, 2009

TRÅKIG

Fan vilken värdelös Onsdag det är idag. Jag känner att jag lika gärna kan lägga mig och sova nu och vakna upp när regnet är över, när alla problem är lösta, när min hjärna funkar som den ska för nu är jag bara förvirrad och tankarna snurrar.

Behövde iallafall inte åka med pappa och hämta bilen, det gjorde mamma. Så jag och Tobias köpte mjölk och bröd för våra sista pengar nu så vi kunde göra mat ikväll. Det vart stuvade makaroner och köttbullar. Skjutsade Tobias till jobbet sen till 17 tiden och sen dess har jag suttit hos mamma och pappa. Orkar inte hålla på mer med rummet idag för jag har så ont i magen, den värker jättemycket och det kommer upp sura uppstötningar hela tiden och det kommer upp spyor också. Bara jag tänker på sura uppstötnigar så kommer det, måste nog spy lite snart. Kanske mår bättre sen. Och ingenting blir bättre av att man har vart jätteförkyld i över 1 månad heller, går inte bort fast jag användt nässpray. Frågan är ju om man fått bihållsinflamation, ska nog boka in en tid på HHC tills nästa vecka om det inte blitt bättre.

NU ska jag läsa aftonbladet!

1 kommentar:

Caroline sa...

Jag brukar göra ansiktskrubb själv (: Sen så finns det en bra mask på ÖB som jag älskar. Sen så vet jag inte riktigt, handlar mycket på Lush och Body Shop som inte är billigt, tyvärr!