torsdag, november 19, 2009

NÄSTAN KLAR

Åh fyfan vilken halsbränna jag har just nu, nästan så jag känner mig svimfärdig. Och gud vad jag gnäller hela tiden men men, sluta läs om ni inte gillar´t.

Är iallafall nästan klar med dom tusen påsarna jag pratat om. Har en påse kvar med en massa papper och gamla skolböcker. Nyser ihjäl mig snart av allt damm också, tog en liten pause nu och satt mig här för att kolla om något nytt hänt, men inte så många bloggar som uppdaterats.
När jag är klar med påsen i mitt rum har ja en hel del till att göra där inne, ta ner alla saker från väggarna, sortera tiotusentals pennor och se vilka som fungerar och inte. Sen ska jag gå igenom tusen kablar och sortera. Sen plocka bort allt från mitt rum, så idag är inte rummet helt rent kan jag säga. På Söndag tänkte jag att det skulle vara helt klart iallafall för då jobbar Tobias och då har jag hela dagen på mig.

När jag kommer hem till lägenheten igen ska jag lägga mig och läsa en bok i soffan, det skulle vara himmelriket just nu! Hörs senare när jag är hemma igen.

Inga kommentarer: