söndag, november 29, 2009

MIN KÄRLEK TILL TOBIAS

Just nu är det mycket tankar som snurrar omkring i mitt huvud och jag känner att trots all stress med Tobias skola och jobb, att jag söker 20 jobb om dagen och vi är sambos så det ska tvättas, städas, lagas mat, göra matlådor och handla så är jag verkligen lycklig. Jag är lycklig i mitt förhållande med Tobias och jag vill att det ska fortsätta så resten av mitt liv.

Som jag känner nu så ser jag ingen framtid utan honom vid min sida. Det känns som att jag äntligen funnit min stora kärlek och snart har vi varit tillsammans i 1 år, tiden går så fort. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en sån bra, snäll, underbar och vacker människa att dela mitt liv och min vardag med som Tobias. Han är mitt allt, min stora kärlek, han är min andra halva.
Vi skäms inte alls för varandra, vi skrattar och har alltid roligt, vi delar tankar, vi pratar om allt och det känns så underbart! Vi litar på varandra till miljoner procent och det är så jag vill ha det.
Och fast det kommer jobbiga situationer och stress så klarar vi det tillsammans, för tillsammans klarar vi allt och det säger vi till varandra varje kväll innan vi sluter ögonen i varandras famn och somnar tillsammans!

Under snart detta år har vi hunnit med och gjort så mycket. Det har varit den bästa sommaren EVER och vi har så otroligt många och fina minnen tillsammans. Åland under midsommar då vi bodde i stuga, satt på klipporna och såg på solnedgången, gick skogspromenader, var och kollade på olika ställen i Åland. Sen 24 timmars kryssning, Flera dagskryssningar till Åland och mycket mycket mer. Och hans föräldrar är så otroligt trevliga, älskar hans mamma med hennes familj för dom är så snälla, fina och jag blir lycklig i närheten av dom. Detta kan inte bli bättre!

Nu är det han och jag mot världen och ingen kan någonsin stoppa oss!

Förlovning 2/11 2009
Min kärlek och jag i somras.
Du är mitt allt, min fästman och sambo.
Jag älskar dig Tobias Piippolainen! <3

Inga kommentarer: