onsdag, november 11, 2009

JENNI HODÈN

Gud vad jag har bloggat på idag, riktigt duktig tycker jag. Men har ju inte haft så mycket annat för mig heller så roligt att skriva. I morgon blir det nog lika mycket så hoppas ni kommer in och läser då också men kvällen är inte slut än så det blir fler inlägg.

Nu ska jag snart kolla på Bonde söker fru sen packa ner mina filmer och åka och hämta Tobias kl 21:00 från jobbet. När vi kommer hem ska vi koka potatis och steka fiskpinnar. Sen ska vi äta marängswich och se på film, blir Twilight filmen, älskar vampyrer och speciellt när det är ungdomsfilmer, längtar tills 2an kommer ut nu i November, den heter New Moon. Den lär jag se på.

Vi hörs senare när jag är hemma igen i lägenheten!

Tack Jenni för att du finns här för mig. Glöm aldrig att du alltid kan ringa om det är något eller bara vill snacka. Vaknade av ett sms från dig redan 8 i morse där det stod "är du vaken?", det gjorde min dag. Tack för pratstunden idag också, alltid lika roligt, speciellt om man har sån humor vi har, "Put your hands up"(youtube-klippet). Alla år tillsammans av gläjde och skratt. Jag älskar dig min vän!

(bilden är 3 år gammal)

1 kommentar:

Jenni sa...

HAHAHAHAHA han är ju hetast! Sms:a mig när du läst detta så kan vi snacka idag igen :) Love you!