onsdag, november 18, 2009

091118

Halloj! Äntligen Onsdag, bara 2 dagar kvar sen tills Fredag och då är min älskling ledig från jobbet, Så skönt att kunna få umgås med honom en hel kväll, underbart! Det ända han gör nu för tiden är att går upp vid 06:00 tiden, åker till skolan, kommer hem till Hofors runt 15:30, hinner bara komma hem och va hemma i knappt 1 timme, Då vill han fika eller äta sen går han till jobbet 16:30 SENAST och slutar 21:00. Är hemma 21:20 och då duscha, kolla datorn snabbt, sen ta en macka och sova. Han hinner knappt plugga hemma utan måste göra allt i skolan. Och såhär är det varje dag. På helgerna är han trött och somnar när han kommer hem från jobbet direkt. Då får han lite sovmorgon till 9 på morgonen för 10:15 lär han gå till jobbet och slutar 19 på kvällen, då är han jätteslut när han kommer hem och lägger sig 21 på kvällen nästan. Sen lika morgonen efter fast då slutar han ännu senare på Söndagar.

Det är verkligen jobbigt för honom nu och det ända jag vill är att åka iväg utomlands 1 vecka , Egypten skulle sitta fint! Slappna av och inte tänka på varken skola eller jobb utan bara ha tid tillsammans. Tobias ringde nyss och sa att det fanns All inclusiv resor till egypten för 5000 kr/person. Då får vi spara i ett halvår minst.

Aja, nu ringer han och säger att dom inte har några lektioner idag. Jippie, han har åkt in till Sandviken i onödan. I morse var jag vaken 06:00. Gjorde frukost åt mig och Tobias, sen åkte vi till mamma och pappa. kl 08:00 va vi i kungsgården för att lämna in volvon, så Tobias tog bussen till Sandviken och pappa och jag åkte hem. Har inte gjort så mycket mer sen vi kom hem, suttit och spelat lite på Facebook. Ska hämta Tobias om 30 minuter, sen ska vi hem och göra mat. Hörs senare!
Fick höra att jag är lik denna brud, va tycker ni?



1 kommentar:

Jenni sa...

varför ser ni inte fördelen med avbetalning? jag menar, ni kommer ju inte kunna åka sen.. just utlandsresa har ni ju chans att åka nu när det bara finns ni två. och man behöver inte betala mycket alls varje månad. Det skulle jag gjort :) jag menar inte att man ska ta på avbetalning på allt man vill ha. Men två st grejer man verkligen vill skadar inte och det blir bara 500:- i månaden för två saker på avbetalning (t.ex resa & tv) Förstår om du inte kommer publicera denna kommentar, men svara i min mail eller blogg :)