fredag, november 27, 2009

091127

FREDAG!! Äntligen må jag säga, inge tider att gå upp till eftersom Tobias inte ska till skolan, men ack denna helg lär jag gå upp tidigt ändå. Så är det me det, men skönt med helg ändå!

Idag har jag hunnit med mycket. Gick upp vid 09:00 tiden och åt frukost och kollade på Debatt på tv-n om klimatförändringar. Sen började jag storstäda hela lägenheten och plockade fram julsakerna, julgranen är uppe och klädd, julstjärnan i fönstret i köket kom pappa och hjälpte med mig, slingan på balkongen är snurrad, juldukar i svart och silver är lagda på bordet i köket och mossan är isatt i vår ljusgrej på bordet, första ljuset tändst på Söndag då det är 1 advent.

Mörk tvätt är klar nu så ska hänga upp den, ska bara ät lite mat först av det som vart kvar från gårdagens lagning. I Toaletten har jag satt dit vår nya svarta runda matta, svarta handukar och fixat och donat. NI kan få se kort sen hur det blev med allt! Har också hunnit baka riskakor med russin och nötter i, sen julstjärnor! När Tobias kommer hem om en halvtimme blir det vila lite, har jäklans ont i armen, kliar så inn-i-helvete!

Rispuffar/Rischoklad
Rispuffar, ljus blockchoklad, russin och hackade hasselnötter, olja.

Finska julstjärnor
Smördeg, plommonmos, pärlsocker


Inga kommentarer: