fredag, november 27, 2009

FAGERSTA BY

Sitter nu hemma hos mor och far och har halft tråkigt. Vet inte vad jag ska göra riktigt, men kl 19:00 ska jag iallafall se på något på TV-n som heter Ullared, är väl från GK-s dom visar kanske, någon som sett det?

Ska hämta Tobias 20:00 sen ska vi iväg på ett "uppdrag" och hämta en sak. Sen blir det hem och se på TV, får se om vi hinner se något av Idol annars går det att se på tv.se/idol för er som inte visste det. Ska vika tvätt ikväll också och laga mat, sen mat blir det om inte vi köper med oss nå mat hem utifrån men det tror jag inte! Blir kyckling, ris och currysås annars.


Jobbigt att vara sugen på att göra något, BIO, umgås med folk, åka iväg någonstanns eller något. Är inte ett dugg trött och kommer inte somna så tidigt ikväll tror jag. Har lite ont i armen och det kliar från infulensasprutan, sen mår jag mest illa hela tiden men det har jag gjort i flera månader satt. Och halsbränna, hur fan går det över? Och ja jag vet Jenni att jag ska gå till apoteket och köpa sån där tugggrej eller va det var. Nu ska jag vara social med mamma och pappa, när jag är här för en gångs skull!

Längtar tills i morgon!

1 kommentar:

Anonym sa...

unFLUensa, annars...