måndag, maj 10, 2010

KVÄLL

Jag ger upp mitt försök att göra en header eller byta mall på bloggen, ska försöka nere på mamma och pappas dator någon dag för på min bärbara är det segt att hålla på.



Hur som helst så har min kväll vart bra för er som undrar, hehe. Jag och Tobias gjorde Tacogratäng och åt medans vi kollade på en film, hade mysig som vanligt. Och gott var det också. Nu ikväll har vi kollat på Talang 2010 och snart ska vi lägga oss, ska upp tidigt i morgon. Och som ni märker är det lite seg bloggning här, inte många inlägg om dagen och inge bilder. Allt detta beror på att min digitalkamera är hos föräldrarna och min mobil har ju slutat fungera, någon som vet om det finns nå uppdateringar man måste göra för tuch-mobil? Det går inte alls att trycka på skärmen och mobilen är ett halvår gammal, har inte tappat den eller något så vet ej vad som hänt. Hittar inte papperna heller för den så kan inte lämna in den, har en gammal sketen mobil jag fick låna av brorsan nu som det inte går att ta kort med, den är sönder.



MÅSTE MÅSTE MÅSTE lämna in min, MÅSE MÅSTE MÅSTE hitta papperna så jag KAN lämna in det. Nee nu ska jag lägga mig! Godnatt

Inga kommentarer: