fredag, maj 07, 2010

100507

Hej! Igår skrev jag ingenting här i bloggen men jag hade fullt upp hela dagen kan jag säga.

Vaknade runt 10:30 för Tobias började sent så vi sov ut. Åt frukost och dammsög här hemma, duschade och fixade mig och kl 13:00 åkte jag till Annso, vi gick ut en vända, sen köpte vi massa hårfärg, två slingmedel och brun färg så vi färgade hennes hår hela eftermiddagen, först mörkbrunt sen la vi i två omgångar med slingor ( drog ut varenda slinga i hela mössan). Sen vid 18 tiden åkte jag hem en vända och matade Alice som hade vart ensam i 5 timmar, hon sover ju bara när vi är borta. Sen åkte vi och hämtade mat från Rapido och så kom Tobias till Annso så åt vi alla där. Sen höll vi på med massa grejer hos Annso, fixade hennes hår m.m så kl 23:00 kom vi hem igårkväll.

Inatt har jag inte sovit något alls, Alice sov ju hela dagen igår när vi var borta så hon har vart helvild precis hela natten. Från kl 23:00 tills 7 i morse, då kom hon och la sig på min mage. Då kunde jag sova 1 timme, vaknade 8 och skjutsade Tobias till skolan. Sen dess har jag kollat på Bella & Tyra show på datorn, städat här hemma, diskat och lekt med Alice. Nu ska jag kleta på mig lite smink och hoppa i nå kläder sen möta Tobias vid bussen för vi ska handla kattfoder.

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer, min mobil är helt paj. Köpte den i Oktober förra året så tycker den borde hålla lite bättre än 7 månader. Går inte att trycka alls på displayen. Har inte råd att köpa ny heller så får använda digitalkameran om det ska komma upp bilder här i bloggen framöver, men drygt att släpa med den överallt.

Idag ska jag färga håret också, gissa vilken färg?
1,Bleka så mycket som det går sen sätta i en brun färg och göra blonda slingor i det.
2, Svart

Den som gissar rätt får en länk till sin blogg ;)

2 kommentarer:

Jenni sa...

Hmm, svart färgade du för inte så längesen, så jag gissar nog på 1'an

e sa...

du har inte glömt att uppdatera din mobil då?
så var de för mig, min mobil stendog lämnade in den och när jag fick tilblaka sa killen att man måste uppdatera nya mobiler annars stendör dom som min gjorde
enkelt att fixa:)