måndag, maj 31, 2010

KÄRLEK

Jag sitter hemma här och tänker lite, jag kunde inte sova för det är så ljust ute. Solen går inte ner förns 10 tiden. Jag kom och tänka på hur mycket Tobias betyder för mig, han är mitt allt här i livet och jag kan inte se en framtid utan honom vid min sida.

Jag kan inte vara utan honom en ända dag utan att sakna honom. När han går till skolan på morgonen skriver jag ett sms när han kommit ut från porten att jag saknar honom. Det finns jobbiga perioder , men ingenting kan vara perfekt i ett förhållande, man behöver svåra perioder (även om dom håller i sig i några timmar) för att blir starkare tillsammans. Oftast när vi tjaffsar om småsaker skrattar vi åt det sen.

Tobias är mannen i mitt liv och jag vet att vi kommer sitta tillsammans om 50 år hand i hand. Jag vill upptäcka världen med honom, vill dela hela mitt liv med fina minnen med den karln. Jag är så lycklig att jag hittar den ända för mig och jag är så glad att få dela mitt liv med en av dom underbaraste personen i mitt liv.

Jag skulle kunna sitta och skriva i evigheter hur mycket jag älskar Tobias men nu ska jag krypa ner i Tobias armar med massa filtar och se på film och gnaga popcorn.

Tobias Piippolainen
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta,
du är den ända mannen i mitt liv och jag vill dela allt med dig.
Du gör mig lycklig och att dela mitt liv med dig är det bästa som kan hända mig.
Allt svåra som kommer i våra vägar klarar vi av, tillsammans hand i hand
är vi starkare än någonsin.
Jag kommer stå dig trogen och älska dig hela mitt liv ut, glöm aldrig det.
Jag ska ta vara på varje sekund jag delar med dig.
Tack för att du förgyller mina dagar med kärlek, skratt och glädje.
Tack för att du är min! <3

Inga kommentarer: