torsdag, juli 24, 2008

Torsdag - Godmorgon!

Nu sitter man här igen, jag har vart vaken sen 07:00 men kom nyss hem, orkade inte skriva något då. Jag har nämligen vart upp till sjukan i Hofors för provtagningsgrejs. När jag och mamma satt där i väntrummet kom det 3 stycken sjuksköterskor, två tjejer och en ung kille typ 2-3 år äldre än mig, knappt det kanske. Då sa jag direkt till mamma att "han kommer nog ropa upp mitt rum så får jag gå till honom, enbart för att han är så ung och kille och sånt. " Gissa vem som kom ut och sa mitt namn? JO HAN, han kunde inte uttala mitt efternamn heller.
Sen drog vi in en vända på Sparköp, full rulle där redan. Och nu är jag hemma, ska sova nån timme till nu. Hörs när jag vaknar, då ska ni få veta vad som händer idag, när Intervjun kommer med Dennis-Bimboboy och om jag ska till Stockholm i helgen.
Justja, igår var jag ju till Falun. Det är alltid lika mycket folk när det är Crusing, men jag föredrar Gävle´s crusing. Stefan var där också, han hängde ut ifrån nån raggarbil, han verkade ha roligt iaf. Kom hem sent så därför jag inte skrev något.
Sängen väntar! natti

Inga kommentarer: