tisdag, juli 15, 2008

Tisdag!

Åh va underbart skönt det var att sova ut idag, vaknade strax före 13 tiden och gick upp, då stog maten klar. Lax i ugn med grädde och purjolök och färskpotatis. Jag älskar verkligen LAX!
Idag skiner solen som aldrig förr ute, borde inte sitta inomhus nu egentligen. Men man har ju några bloggar att läsa igen och kolla mail innan man kan göra annat. Solen är ju som starkast mellan 10-15 på dagarna. Så ska försöka hinna ut och lägga mig nu en timme. Få se om jag får nån färg på mig.
Annars idag ska jag inte göra så mycket, ska fortsätta kolla runt på jobb, maila dom jag skrev om igår. Sen ska jag kolla runt på sista minuten resor till Egypten, ska åka dit i slutet av Augusti. Någon som har något förslag på ställe där eller något annat övrigt om Egypyten som är värt att veta?
Sen får vi hoppas på att min ängel kommer hit idag! För i morgon fyller jag 19 år och då vill jag ha honom här! Pratade med honom nyss och han var på väg hem från stugan som sovit i. Så han hör nog av sig när han kommer hem.
Dags att gå ut i solen! Älskar dig Skrutt.

Inga kommentarer: