söndag, juli 06, 2008

Fredag + i morgon.

Tänkte berätta lite om i Fredags så jag har det avgjort, så jag kan fortsätta köra bloggen i morgon (idag eftersom klockan är över tolv) som vanligt. I fredags vaknade jag ganska tidigt och hann med mycket på morgonen. Jag missade dock tåget till min älskling för jag, GusstN och Jenny åkte upp till Hyn och grillade grillspätt som ni kan se på bilderna under.

Före vi åkte till hyn var jag hos Malin H och bakade kladdkaka, var till bibblan och träffade Micke så jag fick se hans nya lägenhet. Och efter jag, Jenny och GusstN hade grillat rökte vi vattenpipa hos GusstN, riktigt starkt var det. Sen åkte vi till Edsken där hela Hofors var, men det var för mycket mygg så vi orkade inte vara kvar så länge. Så det blev film istället hos GusstN.


I MORGON!!
Då ska jag sova ut lite först, sen hoppas på bra väder. För min älskling kommer till mig i morgon, sen ska jag, mamma, pappa, Birgitta, Lennart, Annso och kanske Kristoffer åka till Stjärnsund för att gå runt och kolla lite och fika någonstanns där. Ganska mycket dagsutflykter nu, men det är roligt bara. På kvällen blir det att mysa massa med sötnosen, kanske kolla på film eller bara ta det lungt.
Kommer uppdatera som vanligt i morgon men kanske inte så många inlägg eftersom jag inte kommer kunna vara hemma så mycket, sen går min älskling före datorn. Godnatt!

Inga kommentarer: