söndag, juli 06, 2008

Fiskedag.

Min morgon började med att jäkta som bara den, duschade fort och hoppade i kjol, leggins, linne och en liten kofta som jag verkligen ångrade eftersom vi skulle ut på fiske som jag skrev i första inlägget idag. Jag, mamma och pappa åkte upp en vända med mat till Jenny och Andrej i deras hus, sen mötte vi Kristoffer, Annso, Tomas, Birgitta och Lennart vid Time där vi köpte fiskekort och åkte till lissjön (eller va det heter). När vi kom dit var Annsos pappa där med hans brud och två hundar, en shäfer och en liten korthårig tax som sprang efter mig överallt.
Fick två stora fiskar, eller Birgitta och Kristoffer fick. INTE jag. Vi grillade och fikade och hade det trevligt. Men det värsta var att det fanns ingen mottagning så hade panik när jag inte kunde få tag på folk.
Ni ska få se lite mer bilder när jag laddat in alla kort från mammas digitalkamera, det blir i morgon för nu är jag alldeles för trött. Här kommer några bilder.....


Vindskydd med hundarna. Den lilla taxen var jättesöt, men konstig form på kroppen hade den.

Annso, Kristoffer och tomas vandrade lite längre bort för att fiska. Kanske därför dom fick napp. Dålig bild för jag zoomade in massa. Ni ska få se kort på fiskarna och hundarna sen.
Nu ikväll har jag vart hos GusstN, Jenny kom och hämtade oss så såg vi på film. BLACK OUT hette den, ganska bra film men det hända inte så värst mycket. Dom var fast i en hiss hela tiden nästan. Jenny skjutsade hem mig nu och snart är det dags att sova.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Its ok if the appearance of your blog is not good. The important thing is the topic or the content of your blog.

Anonym sa...

This topic have a tendency to become boring but with your creativeness its great.

Anonym sa...

varför sågs du och peter aldrig då? varför ställde du in det igen?
jag tycker så sjukt synd om honom. att baravilja ha kärlek över telefon och internet, det är hemskt.
ddu komemr ju fortsätta så, eller hur?