torsdag, april 08, 2010

MIN DAG

Godkväll! Denna dag har varit lugn och skön. Åkte ner till mamma och pappa en sväng tidigare och spelade Yatzy, Fia med knuff och sen drack vi kaffe och åt mammas goda bullar. Alice var med också såklart, vår lilla dotter.

Efter det så åkte vi och handlade lite och åkte hem och gjorde tacogratäng, till det åt vi sallad och nachochips. Nu på kvällen har vi kollat på TV, massa bra program som Sveriges värsta bilförare, Fuskbyggarna och Plus. Sen har vi kollat på någon serie som Tobias tycker om, jävla krigsfilmer/serier/spel jämt, fan undra på att han blir tokig ibland när han skjuter som fan hela dagarna. haha! Min älskling det..

Nu ska jag plocka undan glas och godisskålen, Ge Alice lite mat och sedan borsta gaddarna och tvätta bort det lilla smink man hade på sig idag. Sen ska jag hälsa John Blund välkommen, Time to sleep. Goodnight!

(Bilden är från i Tisdags när vi åkte båt)

1 kommentar:

L sa...

heej! sorry att jag är så seg :)
men ja, jag tycker absolut att det är värt det, man behöver inte ansöka mer än en gång och du, gå och be om hjälp hos f-kassan att fylla i skiten, eller ring!
kräv din rätt lixom :)
jag tycker också att det är svårt att fatta allt man ska fylla i!

vid ändrade inkomster så ska man anmäla det och få skiten omprövad så att säga, men ey, ja.. tänk om du får ett jobb om 1 månad säger vi.. ja men då fick du ju iaf lite pengahjälp en månad då!
när jag fick ett jobb och ville säga upp mitt bidrag så skickade jag en lapp där det stod "JAG VILL INTE HA MER BOSTADSBIDRAG, TACK!"...
Det är helt enkelt lätt värt det.

Åh, jag är supersjuk, fråga jättegärna om du inte hänger med i mitt yrande!!