fredag, april 16, 2010

DRÖMMER MIG BORT

Tobias sitter och surar och fryser. Jag drömmer mig bort till värmen. Tobias har tjatat att han vill till Egypten för att se på pyramider och det skulle vara så roligt att åka dit.

Jag tror att det som skulle behövas för att allt ska bli bra i ett förhållande är egen tid med den man älskar. Jag och Tobias skulle behöva åka iväg och inte tänka på något annat än bara oss två.
En resa någonstanns skulle sitta perfekt.

Varje månad lägger jag undan 500 kr för att kunna spara, men i slutet av månaden när vi står här utan kattmat, mjölk m.m så lär man ta dom där pengarna för att handla sånt som är nödvändigt. Men en sista minutenresa till hösten skulle inte sitta helt fel. Egypten är dock ett land som är varmt när vi har det kallt i Sverige så det blir nog någon annanstanns vi far om vi åker nu i höst, typ höstlovet.




Ge oss pengar. Kanske ska gå runt med sån där bössa på "bruket" och försöka samla in pengar. Men inte schyst att ljuga om att man kommer från Rädda barnen. Förresten är dom rädda? haha!

1 kommentar:

Zanna sa...

Jag var i Egypten förra vintern. Mitt livs bästa resa! Åk dit om ni får chansen! Pyramiderna var superhäftiga och vi snorklade med delfiner :)

/ Zanna
Björkmanns flickväv ;)