fredag, april 23, 2010

100423

Godmorgon! Har varit vaken sedan 07:00 men har inte haft tid att skriva något förens nu. Pappa åkte nyss härifrån, han kom hit och kollade en sak som jag lär göra en felanmälan på nästa vecka här i lägenheten.

Nu har jag betalt elräkningen och en annan räkning åt Tobias. Dom ska ju få gratis körkort genom skolan, han får fordinsprogrammet. Sen så fick vi hem en räkning på 1200 kr och om den inte är betald senast den 27e denna månad så går det till kronofogden, dom där på skolan är ju helt jävla störda, om detta skulle gått till kronofogden för att skolan inte betalt skulle jag stämma dom. För när vi fick hem räkningarna på uppkörningen och uppskrivningen har Tobbe lämnat dom i skolan så dom skickar iväg dom till kommunen som sen betalar men tydlingen inte så vi fick några hundra till i avgift för försening också men nu har jag betalt skiten så skolan kan dra åt helvete. Roligt att leva på 500 kr till mat, bensin, nöje m.m denna månad som kommer. Mina pengar är slut nu som jag fick förutom 500 kr, sen så hyran ska betalas men den får vi hjälp med av våra föräldrar, sen kommer det en till elräkning, PLUS hemförsäkring på 300 kr denna månad (för det är för 1,5 månad). Så vettefan hur detta ska gå ihop denna månad men vi får väl se.

Det är tufft att bo ensam när man är arbetslös och pojkvännen fortfarande går i skolan. Men vad gör man!? Huvudsaken man har varandra, kärlek är viktigast och Tobias och Alice är mitt allt så vi klarar oss.


Nu ska jag vika undan tvätten sen dammsuga och torka golven, måste dammtorka också. Vaknade upp och både jag och Tobias fick springa och spy, han på toan och jag ut från balkongen, roligt att det kom folk precis också. Toalettdörren hade åkt igen inatt så Alice hade bajsat på överkastet som nu är i tvättmaskinen och kissat på sin filt hon sover på, roligt. Löst bajs och inte lite heller, såg ut som en människa skitit så hela lägenheten stinker skit fast jag tatt bort allt, gått ut med soporna och sprayat, idag är hon riktigt busig lilla fröken.

Inga kommentarer: