måndag, april 19, 2010

100419

Hej! Tänkte bara uppdatera snabbt. Igår åkte jag och Tobias till bror min så rakade han av Tobias håret, han ville inte ha nå hår alls på skallen men det växer så fort så han har väl världens stubb snart. Sen åt vi lunch hos mamma och pappa. Sen åkte jag, mamma och Tobias in till Owe Jansson i Valbo, kollade runt där. Sen vart det en vända i Valbo, köpte en jättefin lång tröja med fickor, fast med t-shirts ärmar, en svart. Vart en vända i Sandviken på vägen hem också.

Inatt har jag inte sovit något alls nästan, Tobias har hostat och jag är sjuk som fan nu. Har ingen röst och kan inte andas knappt genom näsan eller halsen. Sen har jag ringt Hälsocentralen från 09:00 i morse. Då skulle dom ringa 09:35, för man lämnar nummer så ringer dom upp. Sen så ringde ingen, ringde kl 10:00, då skulle dom ringa upp 10:35, ingen ringde. Då ringde jag 11:00, då skulle dom ringa upp 11:35, ingen ringde. Då ringde jag upp kl 12:00, då skulle dom ringa upp 12:35, ingen ringde. Då ringde jag en sista jävla gång 13:00 och dom skulle ringa upp 13:35, då ringde dom jävlarna och Tobias som hade vart hemma från skolan hela förmiddagen för att vi skulle få tid hos en läkare, för han har och blör näsblod 3-4 gånger om dagen, hela nätterna och det håller på i flera timmar, måste ha tid hos en läkare så dom får skicka remiss så dom får bränna i näsan för han måste ha så ytliga blodkärl.

Iallfall nu när hon ringde upp ( 60 kr fattigare på mobilen efter att ringt hela morgonen) så sa hon att man måste komma in när man blöder. Man får ingen tid till läkare, utan man lär komma in akut då. VAFAN, han har ju blödit hela morgonen och vi har ringt men inte fan har dom ringt upp, vart så jävla förbannad på dom där. Så om han börjar blöda i morgonbitti igen klockan 06.00 så slutar det runt 08:00 tiden, då öppnar dom inte förns kl 09:00 så då kan vi inte komma in och han kanske inte börjar blöda näsblod nu innan klockan 17:00 då dom stänger. Läkaren borde ju kunna kolla i näsan ändå. Och hur fräsht är det om jag ska skjutsa han i bilen när det rinner blod ner i halsen och han lär spotta blod hela tiden, sen ska han sitta i väntrummet med massa folk och bloda ner sig, för han blör inte lite heller.

När han kommer från skolan tänker jag åka dit och snacka med dom, för jag är förbannad. Tobias är helt trött för han orkar inte blö mer nu, han blir så yr i huvudet att han svimmar nästan.

________________________________________

Hur som helst, idag har jag städat lägenheten iallafall så nu är det fint här. Måste tvätta men det tag jag tag i imorgon, måste till Apoteket och hämta ut mer p-piller också, 200 kr för 3 månader, dyrt men måste ju så. Pengar vet jag inte vart jag ska skaffa från denna gång, men men.. Har också skruvat ihop vårt nya bord till balkongen, så har satt ut stolarna och bordet nu, men före det skrubbade jag ren hela balkongen, sen har vi lagt plattor i plast för betonggolv blir så jäkla kallt.

Nu ska jag gå ut med soporna och slänga kartonger där balkongbordet låg i. Hörs senare!

Inga kommentarer: