onsdag, mars 17, 2010

VERKLIGHETEN

Jag hatar verkligen att man måste inse verkligheten här i livet. ALLT har ju sin mening varför skulle det annars hända just mig?

Allt som händer oss måste ju hända för att det ska stärka oss på något sätt. Jag tror att allt har sin mening och när det väl händer mig någon motgång så försöker jag se vad jag lär mig utav detta och det brukar alltid öppna nya dörrar.

Som jag t ex la alla mina gamla vänner åt sidan, det har snart gått 1 år sedan jag pratade med dom sist och om jag inte hade det så skulle jag aldrig varit i Sandviken hela sommaren och umgåtts med massa nytt folk, då hade jag inte träffat Tobias som jag nu bor med och är förlovad med. Vi firar 1 år snart och 6 månader förlovade och sambos. Tiden bara rinner iväg och jag är lycklig som har hittat min eviga kärlek.
Någon som undrar hur jag och Tobias träffades? Håll utkik ikväll eller i morgon så ni få höra. Rolig historia och jag blir tårögd varje gång jag tänker på om jag inte hade vart i Sandviken den kvällen hade jag inte suttit här nu.

På tal om en sak till en annan så fick jag sms av min bästa svägerska som gjorde mig jätteglad! En liten flicka kommer i Augusti, jag ska bli FASTER!


Nu ska jag runda av detta inlägg. Tänk på det som jag skrivit nästa gång något händer er, att VAD ska jag lära mig utav detta? , Varför händer detta mig? Och hur kommer detta påverka mig och vad ska jag göra för att komma på rätt spår igen.

1 kommentar:

http://rebeckabengtsson.blogg.se sa...

Sant :)