söndag, mars 07, 2010

MIN SÖNDAG

Denna dag har varit lugn. Sket i alla "måsten", i detta fall var det tvättning. Jag kollade på film på eftermiddagen och när Tobias kom hem myste vi och bara pratade massa.

Sen var jag och handlade med en kompis som kom hit, så nu är det verkligen fullt i kyl och frys, men ändå svårt att komma på något man kan göra till middag idag. Blir nog Lax, Potatisklyftor, beasås, vitlöksbröd och grekisk sallad. Inte bra att äta sent men har inte blitt av att börja med maten ännu.

Resten av denna kväll kommer det bli tända ljus, Wallander, mys med älsklingen och ta de lugnt.
I morgon börjar ju Tobias skolan igen efter 1 veckas lov och jag ska iväg på det ena och det andra sen kommer en tjejkompis hit och hälsar på också som jag inte träffat på länge så det ska bli roligt. Fullt upp med andra ord.

Innan jag avslutar detta inlägg har jag en fråga till er bakmänniskor. Någon som har nå bra/nyttigt & gott recept på nå BRÖD? Sugen på att slänga ihop nå bröd här hemma någon dag. Sen jag och Tobias flyttade ihop i November har vi köpt hem mjukt bröd 1 högst 2 gånger. Så skulle vara roligt att baka nå nyttigt bröd själv.



Nä nu ska jag sluta skriva, Önskar er en trevlig kväll allihopa!

1 kommentar:

Caroline sa...

Saknar mig .. ? Ursäkta men känns mer som du dissar mig och pratar med mig när det passar dig.