torsdag, mars 11, 2010

FÖRBANNAD

Detta är då INTE min dag kan jag lova. Började väl bra i morse tyckte jag men sen har det bara gått utför. Kan berätta några saker för er..

Skulle göra rent Alice skitlåda och hon sprang runt runt runt runt runt mina fötter hela tiden och var dryg så jag började bli irriterad. Sen skulle jag ta upp påsen från lilla soptunnan som allt skit slängs i så drog jag till och påsen gick sönder under så allt skit, piss och lite kattsand plaskade rakt ner på golvet, helvetes äckelskit.

Sen kom posten och vi fick en elräkning på 600 spänn, HUR KAN DET KOMMA SIG? Det var från Hofors Elverk för januari och februari och jag har betalt elräkningar redan för Januari och Februari ifrån Gävle Energi. Så dom menar seriöst att vi ska betala ca 550 kr/månaden för el?
Detta lär kollas upp. Så roligt att nästa månad ska vi leva på typ 200 kr för mat och bensin, det går aldrig så länge vi inte lever på nudlar.

Sen mitt i allt kommer en tjejkompis och plingar på och kommer in, så springer Alice ut i trapphuset, springer upp för alla trappor och jag efter som en idiot i pyjamasbyxor, linne och barfota och självklart är det massa snö och halt så man halkar till och slår i knät i stentrapporna, tack för den smärtan och hej blåmärke i morgon.

Sen skulle jag värma på pizzabiten från igår som vart kvar nu till lunch och när jag tog ut tallriken och skulle sätta mig så gled pizzabiten bort från tallriken rakt ner upp och ner på golvet, roligt så den var det bara att slänga. Sen nu har man en som ringer och tjatar att man ska vara med till Sandviken och sitta och vänta medans den ska ha möte. roligt? svar, NEJ!

HAR HUR MYCKET SOM HELST ATT GÖRA NU HÄR HEMMA! Måste dammtorka överallt, tvätta, plocka i ordning, egentligen gå igenom alla skåp och sortera men det skiter jag i idag. Sen måste jag dammsuga för det är hårigt, skitigt, pizzabitar i köket, Alice skit på golvet på toan med massa kattsand, kläder,påsar, snusdosor, skor, kattleksaker och fyfan. Behövs en storstädning idag och undra om man ens vågar börja eftersom denna dag inte vart så lyckad.



FUCK YOU TORSDAG!

1 kommentar:

Jenni sa...

Det lät inte roligt :( Hoppas din dag blir bättre!