söndag, mars 14, 2010

100314

Hej allesammans! Gud vilken kväll det vart igår alltså. Kollade klart på Melodifestivalen och hon som vann, Idol-Anna var helt värdelös låt, Manboy skulle vinna helt klart tycker jag men men.

Efter Melodifestivalen fixade vi bebisvakt (kattungen) under natten och åkte hem och bytte om, sen drog jag, Cia och Tobias till Sandviken hem till Wolle som fyller 18 år idag, så vid tolvslaget skålade vi för han, massa folk hemma där. Han fick ett snöre som halsband som vi hängde på korvar på, han älskar korv, det är de ända han snackar om hela tiden. Sen fick han en flaska Limetto av mig också som han drack upp på kvällen. Vi gick på krogen med Wolle hade inte fixat leg än så han kom inte in så han och några till gick runt i Sandviken, men jag, Tobias och några till gick och tog en öl.

Sen bestämde vi oss för att åka till Hofors, så jag, Cia, Tobias, Wolle och Adam åkte till Cia och satt och drack, sjöng Singstar till 5 i morse, då bestämde sig jag och tobias som hade varit vaken i nästan 24 timmar på att gå hem så vi traskade hem så vi var hemma och i säng vid 05:30. Vaknade 11 idag och har storstädat lägenheten, duschat, fixat oss och snart kommer Cia, Wolle och Adam hit för vi ska iväg och grilla lite korv m. bröd sen ikväll blir det lugnt och titta på TV bara.

Nu vart det mycket skriva här, hoppas ni hade en bra kväll igår alla och ha en bra Söndags eftermiddag så hörs vi ikväll med bilder, lovar er det!

Inga kommentarer: