tisdag, mars 23, 2010

MIN ÄLSKADE TOBIAS

Jag tänkte berätta hur jag och Tobias träffades för er som inte vet det. Ibland tänker jag tillbaka att fatta om jag aldrig åkte till Sandviken den dagen, då hade jag aldrig suttit här med min fästman idag och vara världens lyckligaste tjej.
Här kommer historien.. Ska försöka sammanfatta den kort för den är huuuur lång som helst..

I slutet av Januari 2009 var det lite krångel mellan vissa personer i min omgivning och jag hade börjat snacka med Meliza från Sandviken den kvällen. Hon tipsade om en tatueringsstudio i Sandviken om att jag skulle höra av mig till honom för han sökte en piercare och eftersom jag höll på med det så jag ringde han den kvällen och han bad mig komma dagen efter och det passade bra för Meliza och hennes mamma skulle dit för att tatuera sig då. Hela kvällen satt jag och funderade om jag verkligen skulle åka dit, till slut bestämde jag mig att jag måste ta ett steg framåt och våga så jag åkte dit och mötte upp Meliza och vi gick dit. Sen den dagen umgicks jag och Meliza VARJE dag tills sommaren.

Det var här det började... Om jag inte åkt till Sandviken denna dag hade jag aldrig vart i Sandviken den kvällen jag träffade min älskling. Det hade varit den sista april och jag och Meliza skjutsade in några tjejer till Sandviken. Sen åkte jag och Meliza runt själv och dunkade musik då vi såg 3 personer vara ute och gå, så vi stannade och frågade om det var samma personer vi träffat en gång snabbt när min kompis snackade med dom. Då frågade vi om dom ville åka runt några varv och dom hoppade i bilen. Innan vi skjutsade hem dom till sina olika hem så bytte vi nummer med dom. Efter den dagen var vi med dom varje dag i 1 månads tid.
Tobias kysste mig andra dagen vi träffades, vi hade varit i Falun den kvällen och grillat. Jag och Tobias började vara själv efter ett tag och han följde med mig och min familj till Åland och firade midsommar där. Vi gick låånga promader, satt på klipporna i solnedgången och pussades och efter den dagen tog vi varandra som ett par på RIKTIGT.

Tobias började sova hos mig, dag blev veckor och veckor blev månader. Hela sommarlovet spenderade jag varje dag förutom en helg med honom, den helgen var han borta på slutövning med militära. När skolan började så sov han fortfarande hos mig.. Han åkte till skolan från mig varje morgon och jag hämtade honom från skolan. Tiden sprang iväg och jag åkte bort 1 vecka till Turkiet med mina tjejkompisar, förstår inte idag hur jag kunde klara mig utan honom. Nu skulle jag aldrig klara mig utan honom, högs en natt.

Den 1/11 2009 flyttade vi ihop, hyrde en lägenhet i andra hand. Och den 2/11 förlovade vi oss hemma hos mamma och pappa, vi fikade där och sen var vi ut och åt på kinarestaurang på kvällen. Efter den dagen har jag bara blivit mer och mer kära för varje dag. Den 1/1 2010 bytte vi lägenhet och här bor vi nu med vår lilla kattunge Alice. Är så otroligt kär i min Tobias och ser ingen framtid utan honom. Den 2/5 firar vi 1 år tillsammans och 6 månader som förlovade och sambos.

Om jag inte hade åkt in till Sandviken för att gå till tatueringsstudion hade jag aldrig börjat vara i Sandviken och då hade jag aldrig träffat Tobias som jag gjorde och då hade jag inte delat mitt liv med en person som betyder ALLT för mig. Trodde aldrig jag skulle finna den rätta killen men nu är han här och han är min. Jag är lycklig, kär och ser fram emot framtiden.




Jag har miljontals kort på oss tillsammans,
Men dom får ni kolla på bakåt här i arkivet om ni vill se.

Inga kommentarer: