torsdag, mars 11, 2010

..........

Tror ni min dag blitt bättre?

Knappast.. C ringde och sa att hennes bil slutat fungera inne i Sandviken (tur tänkte jag som inte följde med in dit när hon skulle ha möte). Sen bad hon mig komma in dit och hjälpa henne så jag ringde Tobias och sa att jag är i Sandviken så han kan åka med mig hem när han kommer med bussen till Sandviken från praktiken som är i Gävle.

Jaha.. sen ringde jag till pappa och frågade om jag kunde låna volvon, för Mazdan har ingen sterio eller något, plus att det är inte så bra däck. Iallafall så pappa skulle skynda sig och komma hit och byta bil och jag började tokstäda, dammtorka allting, gjorde rent toaletten, damsög, torkade golven och hängde upp första tvätten som var klar, sen tog jag en snabbdusch, blåste håret, plattade, sminkade mig och bytte om fort som fan, gjorde allt detta på mycket mindre än 1 timme. STRESSA är något jag hatar mest av allt i hela världen.

Väl i Kungsgården skickar jag sms åt C, det är ca 1 mil kvar till Sandviken, då skriver hon tillbaka att hennes farfar är påväg med bussen till henne och ska hjälpa henne. Så jag vände och åkte hem. Nu när jag är hemma ringer hon och säger att hennes farfar missat bussen och kommer dit om 1 timme och 30 minuter först så jag ska komma dit igen för att gå och fika med henne.

Troligt, hon ska fan betala bensinpengar som jag fixade fram helt i onödan när jag fick vända och åka hem. Nu ska jag vänta tills Tobias kommer hem så jag kan pussa på honom, min gullesnutt kan alltid göra mig på bättre humör, sålänge inte han är på dåligt humör för då bryter väl helvetet löst här hemma.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: