tisdag, december 15, 2009

SNÖ

Är iallafall klar med rummet nu, ska hjälpa pappa riva det sista av tapeterna någon dag. Nu ska jag låna duschen här hemma, så skönt!

Kollade på nyheterna nyss, en har dött redan i snöovädret och det är rekord på hur fulla alla sjukhus är med folk som ramlat och brytit eller gjort illa sig.

Helt sjukt att det kom så mycket snö, hela Sverige är nu täckt med snö och i morgon kommer det snöa hela dagen här uppe i Gävleborg såg jag på vädret nyss. Det blåser som fan ute nu och det bara yr snö, ser inte fram emot att ta mazdan hem sen, kommer väl sladda av vägen hem! I morgon ska jag iallafall ligga i IDE hela dagen, lär ju aldrig kunna ta sig ut om det ska fortsätta snöa såhär!

Snö är vackert och glittrar under vintern, man vänjer sig vid kylan m.m MEN.. när det ska komma såhär mycket och att inte plogarna hinner ut på vägarna (som dom inte gjort i Hofors) så är det inte roligt. Ploga och salta vägarna TACK!

Tur för er i stora städer där brukar snön försvinna ganska fort, T ex i Stockholm på själva vägarna men det kommer nog bli bra i Hofors sen också på vägarna kommer man nog kunna göra i slask och asfalt bara dom saltar/sandar.

Fyfan, en varm låååång dusch nu innan jag ska hämta Tobias skulle vara skönt så det får det blir. Ska försöka få mamma och pappa och spela en vända kort med mig sen också innan jag ska åka! Vi hörs sen när jag är hemma igen...

Inga kommentarer: