söndag, december 13, 2009

091213

Hej alla! Idag är det Lucia så Tobias pappa kom hit och fikade med oss för 2 timmar sedan ungefär. Då fick han träffa sina barnbarn också (mössen), dom fick springa på bordet efter vi fikat. När svärfar åkte började vi storstäda, har torkat och gjort rent allt, gått igenom alla skåp och sorterat (har bara klädskåperna kvar som ska göras i morgon), dammsugit, torkat golven och har första tvätten i nu, sen blir det handdukar och i morgon ska sängkläderna tvättas.

Nu ska vi åka och panta lite från gårdagen, Tobias drack öl och jag grogg så, sen har vi 20 påsar med julmustflaskor som bara ligger och dammar. Vi ska handla lite också för ikväll blir det mys med Tacos sen ska vi förbi Tobias jobb och lämna schema också! Jag är på myshumör idag, speciellt när det är så fint och rent här hemma nu, snöar ute och är vitt och fint men jäkligt kallt och halt kan jag säga.

Stör mig på att jag missade Idol i Fredags också, plus att jag missade det idag på reprisen, sen har man ju inte TV400 så kan inte se det ikväll heller på reprisen.

Sankta Lucia ge mig en tia, jag har bara en 5a för den andra är hemma!


Inga kommentarer: