söndag, december 06, 2009

091206

Hej! Skrev inge mer igår för jag hade fullt upp här hemma, åkte till Åshammar och hämtade syrran och sen någon som heter Helena. Sen åkte vi till Storvik, 40 års festen hölls i en stor lokal och det var massa folk där.

Vi fick mingla runt och hälsa på alla och dricka välkomsdrink, sen vart det förrätt, varmrätt och efterrätt tårta och kakor. Sen vart det en jäkla massa drickbart som togs fram, Var som en hel krog där. Man fick blanda drinkar hur man ville, öl, vin, dricka, olika konjak, whiskey och ALLT.
Körde någon låtlek, dom spelade en låt så skulle man ställa sig upp och skriva vilka det var och sen börja sjunga på låten, man var lag 4 och 4. Jag och syrran kunde alla låtar först så vi vann. Leken hette musiktwist, haha vi fick en varsin twistgodispåse som vinst, haha.

Folk dansade och det var jätteroligt, Tobbe vart dock lite för full för han valde att dricka så han spydde på vägen hem, fick stanna och sen hela natten hemma spydde han, äckelunge. Man lär kunna säga nej till alkohol, men han hade så roligt, pussade morbror min och allting. Sen är det en som heter Mattias som hyr ett hus på morbror mins gård, han är 23 år, skittrevlig prick. Snackade en hel del med honom, och hans brorsa Tobias känner min älskling Tobias, så han kom dit också. Skjutsade hem syrran och den där Helena till Åshammar och vi var hemma vid 2 tiden inatt så vart inte allt för sent.

Riktigt trevlig kväll, dock inga bilder knappt för hade inte med kameran, bara mobilen så det vart inge bra bilder men den. Men ni kanske får se senare ändå!

Undra va man ska göra idag, förslag?

Inga kommentarer: