söndag, december 13, 2009

HEMMASPA

Godkväll! Haft fullt upp idag så har inte skrivit så mycket. Jag och Tobias storstädade hela lägenheten, åkte och pantade, handla tacosgrejer och en tårta sen åkte vi hem och gjorde ren buren till våra små älsklingar. Medans vi gjorde rent på diskbänken satt vi i vatten i stora diskhon så fick dom springa omkring och bada och gud va söta dom var, helt tussiga i pälsen och dom sprätte med benen och sprang runt runt!

Sen vart det Tacos och sen kom mamma och pappa hit och hälsade på, vi drack glögg och kaffe, åt bullar, pepparkakor och tårta. Jättemysig lussefika! Nu har vi diskat undan allt och bytt sängkläder, jag har duschat och haft hårinpackning så nu är man helt ren och fräsch. Älskar LDB´s produkter, dom både luktar gott och är verkligen superbra, har smörjt hela kroppen, målat naglarna och ska lägga mig med choklad-ansiktsmask i sängen nu och ta det lugnt, inte tänka på något alls.

Kl 20:00 blir det Playa del Sol, älskar de sjuka programmet. Sen kl 21:00 blir det filmen SOLSTORM Också på kanal 4. Så hela kvällen är fullspäckad.

Tog en bild med camen!

Inga kommentarer: