onsdag, december 30, 2009

091230

Godkväll! Idag har jag haft fullt upp därför jag inte skrivit något. Gick upp vid 09:00 tiden och ringde HoforsHus, ÄNTLIGEN sa dom att vi skulle få nycklar så vi åkte och hämtade det och kollade på 5 lägenheter, den första var bäst och var i huset brevid där vi bott. En 2a, lika stor som den vi bodde i fast det är ingen hörnlägenhet och den är åt andra hållet.

Iallafall, sen small det. Åkte ner till HoforsHus och skrek på papper så nu står jag och Tobias på den lägenheten, så jäkla glad. Dock har vi inte så mycket saker som köksbord m.m men det ska vi köpa pö om pö när vi har pengar, för just nu har vi dåligt ställt för vi har betalt hyran idag m.m för Januari månad. Jag har kört upp alla saker dit iallafall, diskat allt till köket. Det ända som ska upp dit nu är våran lilla tv, tvbänken som är hos brorsan, sängen, soffan, soffbordet.

I morgon ska jag och Tobias till IKEA och inskaffa gardinstänger, handdukar, gardiner, lampor, sopkorg, mattor och en massa mer saker. På kvällen blir det att äta lite mat med mamma och pappa och fira in de nya året. För på Fredagmorgon går släpvagnslasset med säng, soffa m.m till lägenheten. Bryr mig inte så mycket om nyår, vill hellre fixa lägenheten sen kan man fira det litegranna.

Laddar in lite bilder från kryssningen snart, ska bara ringa syster och gratta henne. Hon fyller 31 år idag.

Inga kommentarer: