torsdag, oktober 22, 2009

Takida - The Things We owe

Haha, Hej igen! Det tog knappt 1 minut i telefonen med en viss person sen var denna kväll förstörd. Ser ut som att det blir en hel del uppdateringar här ikväll. Om jag har något att skriva vill säga.

Onödiga saker,

  • Duschade i onödan, ska ju ändå bara vara hemma själv ikväll.
  • Städat mitt rum i onödan eftersom ändå inte han kommer ikväll.
  • Köpt mat i onödan eftersom jag vill knappast laga den själv och äta eftersom vi bestämt att vi ska äta den tillsammans. Och jag har inte lagat mat åt mig själv bara på flera veckor. Alltid vi som gjort det tillsammans.
  • Kommer vara sur i onödan hela kvällen, gå runt och vara grinig och inte kunna sova något inatt och det leder till att jag är sur och sover halva dagen i morgon, sen kommer jag vara trött och jävlig i morgonbitti.

Tack för att du inte kommer, speciellt när det är ett perfekt tillfälle med tanke på att du får skjuts i morgonbitti och allting, nu när det ändå bara är jag och pappa hemma ikväll och vi kunde göra middag. PLUS att jag skulle ju hämtat dig ända hemma nu. För din skull gjorde jag det här men sen vill du inte.



Takida - The things we own

Älskar den här låten!

1 kommentar:

Jenni sa...

Men Sandra han sover ju hos dig JÄMT. Njut av ensamheten när den smyger sig på. Du kommer sakna den sen när du varit sambo i några år, tro mig! Ibland behöver man vara ifred, OCH sakna varandra. Men som jag och Christian, vad ska vi göra? Ta in på hotell för o slippa den andra? :p