onsdag, oktober 21, 2009

091021

Godmorgon där ute! Nu har vi "byggare" vaknat efter att ha fått sovit ut som var riiiktigt skönt kan jag säga. Wickys nya säng var så mjuk och skön så vi somnade direkt när vi la oss efter att ha byggt och donat här i hennes rum. Mycket kvar innan det är klart, eller allt ska packas upp sen ska hon inhandla lite mer saker. Får se om vi åker iväg idag och kollar på en ny tv till henne.

Hon sover faktiskt lite nu, hon somnade om igen och ligger och snarkar här bakom mig. Själv är man vaken och pigg, men inte utvilad till 100 %. Men huvudsaken man fått sova ut lite istället för att gå upp kl 07:00 som jag gjort nu i några veckor, iallafall på veckorna när Tobias ska till skolan.

Ska nog väcka Wicky nu och försöka planera dagen. För när Tobias slutar ska han och jag hem till mig i Hofors, laga mat och sen ska han jobba. Får se om han sover hos mig då, det visar sig. Har med mig datorn hela dagen idag, dock kanske den dör för jag har inte med mig kabeln som man har i bilen så den laddas. Men men, hörs senare!

Nyvaken jag
En liten del av Wickys rum, hehe.


Inga kommentarer: