söndag, september 14, 2008

Söndagsmys?

Idag skulle jag verkligen behöva söndagsmys och det är nog så det kommer bli idag också. Igår vart det lite stressigt så skrev inge mer, men jag åkte till GusstN, Jenny och Anne-Marie som var hos GusstN i hennes nya lägenhet. Då vart det äppelpaj och vaniljvisp efter att dom ätit köttfärspaj. Sen vart det rajtan tajtan för fulla muggar. Jenny har nästan en bryten tå, Anne-maries finger var helt väck och jag vaknade upp med världens största blåmärke på benet. Ann-Marie åkte soptunna och vi kallade på massa andar med S-pinnarna så ett tag grät jag nästan. Efter att jag och Anne-Marie stått ute och väntat på bror 1 timme så kom jag hem iaf, vid 03:30 tiden låg jag i sängen i morse. Vaknade redan vid 13 tiden idag iaf.
Har inte gjort något sen jag vaknade, bara tagit det lugnt. Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig lite så man ser ut som folk för vid 17 tiden får vi främmande av Familjen Falk från Sandviken, då blir det hemmagjort morotskaka som mamma gjort och annat fika. Sen ska jag till GusstN och Jenny och kolla på film.
Så ser min dag ut, hur ser eran ut? MÅSTE kolla om jag har nå kort på telefonen jag kan dela med mig av, isåfall kommer dom nog upp här snart.

Inga kommentarer: