torsdag, september 11, 2008

11 September!

Kommer ni ihåg vad som hände för 7 år sedan, 11 September 2001? Som Jesper säger "Flygplan, pang pang". Och nej, jesper är inte 9 år utan han är 21 år.

Det känns som det var igår vi alla fick gå till matsalen och lärare och rektorn berättade vad som hänt, ALLA i världen (eller dom flesta) hade några tysta minuter. Men på Lillåskolan som jag gick på då, i 6:an, vi kunde knappt ha en tyst minut för Magdalena skulle ta en pappersbit för hon hade spillt vatten eller va det var och då råkade hon ta över papperbiten över ett ljus som lärarna hade tänt så det började brinna i pappret och hon ställde sig och skrek och en lärare tog pappret och tröck ner i vattenkannan. HAHA, det var våran tysta minut. Men det gick bra ändå.
Även 2003 vart Anna Lindh skjuten i Stockholm.
Så idag är en dag man får tänka på alla som förlorade sina annhöriga som var i World trade center och man får även tänka på Anna Lindh. Det är hemskt det som hände för 7 och 5 år sedan. Vilken panik dom lär ha haft som var inne i byggnaden, jag vet inte va jag skulle göra om jag var där, kan inte ens tänka mig in i situtationen att människor som är mamma och pappa ringer hem och säger att dom inte kan komma ut ur byggnaden till sina barn, är det inte hemskt? Kollade nyss på ett youtubeklipp med musik, bilder och sånt som är filmat därifrån. Tro mig när jag säger det, jag fick tårar i ögonen. R.I.P

Inga kommentarer: