söndag, september 07, 2008

Söndag.

Godmorgon gott folk! Är ni lika trött som jag vaknade upp till idag?
Jag kom hem vid 02:30 inatt så orkade inte skriva något då. Eller hur mycket var klockan?Kanske ännu mer, kommer inte ihåg. Vilken jäkla kväll lär jag säga, vart fest hos GusstN. Jag hittade roliga kort på mobilen, jag har en blå boa med guldglitter, nått rör upptryckt i näsan och står och headbangar. Jenna och Amira kom och hälsade på också, sen åkte dom iväg till Falun en sväng och på vägen hem kom dom tillbaka och då var Danne och hans flickvän med (vet inte va hon heter). Amira hade med sig smycke å kanyl så jag fick pierca Dannes flickvän i naveln och Amira på sidan av läppen, så nu har hon två ringar där på sidan, riktigt snyggt.
Sen kom Jenny dit också, då lekte vid med spökpinnarna som Ann-Marie gjort. Och jag och Jenny har fått med oss något hem från Borgvattnet, något som gör mig lugn. Det är Nils, han som var efter mig där uppe hela tiden. Men det är lugnt, iaf än så länge.
Nu ska jag gå upp och kolla om det finns något att äta, sen ladda in kort och fixa mig och ringa GusstN. Måste också kolla upp lite tider för möten på tisdag och torsdag, för jag lär nog ringa och skjuta upp det 1 vecka, lär ringa vid 8 i morgonbitti. Ska ändå upp i tid eftersom jag och Richard ska till Björkhagsskolan på möte. Hörs snart.

Inga kommentarer: