torsdag, september 25, 2008

Shopping!

Åh herregud va jag har handlat idag, men nästan inge kläder alls. Mest småsaker, men nödvändiga saker. Har köpt ett par långa leggings, 3 par hotpants, 1 BH, 2 kajalpennor (brun och svart), hudkräm som luktar gudomligt, hårspray, läppglans, nagerlack, örhängen, puder, handväska i skinn med nitar, Resebagväsa svart från Bagheera och lite mer småsaker som ögonskuggspenslar och sånt. Har knäppt kort på allt, men det orkar jag inte ladda in nu.
Har nyss kollat på Idol med mamma också, alltid lika bra. Synd bara att inte kocken fick vara kvar, tyckte så synd om honom. Nu ska jag packa det som jag inte behöver i morgonbitti, som tex plattång och smink lär ju behöva användas innan jag åker. Så det får åka ner sist i morgon innan jag åker iväg till tåget.
Vart ju skapligt sur också för det finns inge Vatten här hemma, det är något rör som gått sönder så det ska komma dykare i morgon och kolla på det. JAG SOM VILL DUSCHA I MORGON INNAN JAG ÅKER, det rinner jättejättejättejättelite vatten så tar väl 2 timmar att duscha mitt hår och sånt men då får det vara så då.
Nu ska jag fixa lite, hörs om ett tag!

Inga kommentarer: