måndag, september 08, 2008

Hemma från skolan.

Har kommit hem från skolan nu. Började med att mamma släppte av mig vid Prix, mötte Nina och Matilda och gjorde lite affärer (HAHA). Sen gick jag och mötte Richard och Jimmy, så gick vi och handlade lite och sen traskade vi vidare till skolan. Jimmy gick hem men jag och Richard gick till Agneta som inte hade hunnit fixa nå papper åt oss, så vi gick till Susanne och skrev på lite papper som hon ville ha fixade om nå provning. Fick även en ny tid vi ska vara där, om 2 veckor klockan 09:00.
Sen gick vi till HP så beställde jag kanyler och tänger till piercandet jag håller på med. Sen satt vi och pratade med Leif och Kristine. Sen gick vi runt lite i skolan och sen drog jag till mammas jobb och Richard gick till sin mormor och morfar.
Sitter med världens godaste smothie nu med blåbär, hallon, banna och Vaniljyoghurt med ananassmak.




Såg den här bilden i skolan och kom och tänka på Adel, har inte hört något om honom sen studenten typ. Han är gömd iaf och hörde att han har det bra, eller det hade Richard hört iaf. Man får hoppas på det bästa.

Emir och lärare Shalle i skolan. Shalle tyckte det var roligt och se mig och Richard, han började prata om Budda och massa. Även att läraren kramade oss. haha, han är så rolig.


Tjejerna som har börjat 2:an på Handels har en sån snygg vägg. Var tvungen att knäppa kort på den.



Inga kommentarer: