söndag, april 13, 2008

Vila i frid lilla Engla.

Vi alla sörjer med Englas familj och närmaste, man kan ju inte tänka sig in i deras situation men man förstår ju alla föräldrar med yngre barn.
Att detta har blivit så stort i alla tidningar och på nyheterna nu i hela Sverige är stort och det handlar om Hoforsbon A.E, kanske inte ska skriva ut hela hans namn men iaf. Sen har man sett han på affärerna och allting och inte vetat att han är mördare, han erkännde ju mordet på 31 åriga Falubon också idag som var för 8 år sedan.
Det här är sjukt läskigt, det som skrämmer mig mest är att alla har letat borta i Stjärnsund. Vår SparköpsArne har skänkt mackor till alla som var med och letade där borta och sen har han strypt henne till döds och begravt henne i Bodås som ligger precis här vid Hofors. Så nära oss liksom! Okej, jag bor i Hofors. Alla rykten går runt direkt, Inte ens tidningarna vet vart hon vart mördad men det är i Bodås men sen säger vissa att det är i Bodåsgruvan och på Nyheterna sa dom att hon var nergrävd. Det får man väl höra i morgon.
Nu ska vi tänka på Engla och hennes familj och en sak är ju bra, eftersom dom redan tog A.E en eller två dagar efter Engla försvann så har hon inte fått vart där ute i kylan själv. Hon har inte lidat i vecka som folk trott. Men det här är så HEMSKT!!
Skola i morgon så för mig är det läggdags nu! Godnatt.

Inga kommentarer: