tisdag, april 22, 2008

Sovdags snart!

Snart är det dags för att sova igen då, käns som dagarna bara rinner iväg och det kändes som jag nyss satt här och skulle skriva godnatt.
Idag har jag inte gjort så mycket, träffat bror Mattias och hans dotter Moa, pluggat lite, solat, ätit frukt och spelat Guitar hero och sen har älsklingen lärt mig massa nya låtar på gitarr, Bamse, Nationalsången och Blinka lilla stjärna. Men Bamse är skitsvår, kommer aldrig lära mig den.
Nu blir det ensamt att hoppa i sängs. Vill helst sova med min älskling, men får vänta några dagar till innan han kommer.
I morgon börjar jag 08:45 men ska dit till halv ungefär. Har Akvarellmålning i 3 timmar och sen har jag lunch och Turism i 2 timmar. Sen ska jag hem och äta snabbt för sen ska jag och mamma åka och köpta tights åt mig. Sen blir det nog äta glass med GusstN och hem och plugga och packa lite. För på torsdag är det fullt upp i skolan, slutar 15:30 sen ska jag hem och greja det sista sen kommer Malin och ska sova hos mig. Blir att lägga sig i tid eftersom vi ska upp 05:30 SENAST!!
Nu ska jag sova, godnatt!!

Inga kommentarer: