lördag, april 26, 2008

Borta bra men hemma bäst!

Åland!!

Har skrivit lite om resan på vägen hem ifrån båten nu, hade tråkigt i bilen och hade ju ändå bärbara dator med mig. Ni kanske inte fattar något men här är det iaf .......


När vi kom fram till hotellet så såg vi att vi hade badkar så det vart att fylla badkaret med en hel flaska tvål och massa vatten. Väl nere i vattnet så vart det översvämning på hela golvet, vi råkade ha i vatten ändå upp till kanten och tänkte inte på att båda skulle ner i badkaret.

Sen låg vi där och garvade och det var trångt och båda var nakna och vi hade en bra ställning i vattnet. Men det var mysigt att dricka gin o tonic och sitta i badet med Malin, vi hällde i ginen också till slut. Sen duschade vi och när vi gick upp så slog jag i armbågen i väggen och sen halkade på rumpan i hallen, då fick Malin roligt.

Sen fixade vi oss lite snabbt för vi gick ut och sprang runt lite i området. Sen var det 3 rätters middag, var nå soppa, fisk och Ålandspannkaka. Sen efter vi ätit gick vi upp på rummet och knäckte första ölen/cidern och fixade oss. Sen rätt som det var hade vi massa killar på rummet som satt och drack med oss.
Det var så att när vi satt och åt så kom det 7 minibussar och 2 stora bussar med ungdommar mellan 18-30 år som skulle spela innebandy idag (lördag) så dom skulle bo på vårt hotell den här helgen. Så det var några av dom var hos oss på kvällen.

Sen drog vi ut på stan och traskade runt och vi träffade Fredrik som vi träffade för 2 år sedan och gick vi runt massa, gungade i lekparken och hade det trevligt. Sen träffade vi folk som vi hängde på, vi drog till Arkipelag (hotell vid hamnen), det är casino, disco, nattklubb, levande band, två våningar. Kan säga att det var det roligaste jag gjort. ALLA ifrån Sverige som var där för att spela bandy var där. Det var över 500 personer där.

Malin träffade Tobbe och jag träffade Jack och Sandor och hundratals till sköna pöjkar och flickor. Runt 3 tiden sa vi hejdå till våra nya "kompisar" och gick till hotellet då vi hittade en vilsen Emil vi träffade tidigare på kvällen. Han gick och höll om mig och han var kort så idag har jag ont i nacken. Han följde med oss till hotellet och sen när vi kommer upp står Tobbe utanför vår dörr och väntar på oss, då hade han tagit taxi dit. ha ha

Så vi drog ut igen för vi skulle försöka leta oss till deras hotell och då hittade jag Patrik, skitsöt kille som jag hade en konversation med eftersom Malin och Tobbe ville gå själv. Det tog 2 timmar att hitta till deras hotell, så när klockan var 5 ungefär hittade vi det och Malin stannade kvar med Tobbe en stund och jag gick 4 km själv i Åland hem till hotellet och la mig och väntade på henne. Sen vaknade jag efter 6 någon gång när hon kom hem. Vi gick upp 07:45 . Ha ha, inte mycket sömn för när Malin kom hem låg vi och snackade.

Frukost, packa, fixa sig, lämna hotellet, gå ner på stan. Köpte två nya piercingsmycken, först en uttöjning till läppen och en till septumpiercingen i näsan. Så gick vi runt i stan lite till 13:30 för då skulle jag tillbaka till piercingbutiken för då skulle en kille sätta i piercingarna på mig.
Det gick bra men blödde lite, sen åkte vi iväg till dom stora affärerna jag älskar i Åland, Kantarellen och Sparhallen. Vi handlade massa där och fick se några som misshandlade en hund i bilen brevid oss. Sen åkte vi till Lemströms kanal och käkade glass och åt en bulle innan vi åkte till båten.

Båtresan hem gick fort, köpte med mig alkohol, sprit och sånt till sista april. Sen såg vi mycket roligt folk. Var en kille som vinkade som en tok i bilen brevid där under däck i bilen och hårdrockarna på vägen till åland var roliga.

NU ska jag packa upp allt, ta mig en macka och sen lägga mig och sova. Bilder kommer i morgon, godnatt!!

Inga kommentarer: