tisdag, april 08, 2008

Brorsan is back in school.


Idag kom brorsan Richard till skolan, var ett tag sedan man såg den mannen. Självklart fanns det hur mycket som helst att prata om så vi hann knappt med det vi skulle göra på lektionerna.
Vi hade prov idag på Arbetsmiljö & Säkerhet, det gick hur bra som helst. Hade så bra betyg så det vill jag inte ens skryta om här. Det gick bra för Richard och Elin också men jag fick mer poäng. Sen så skulle vi egentligen ha en Naturkunskaps timme och den andra skulle vi få jobba på egen hand för att Shalle skulle på möte, men han dök aldrig upp så vi slutade tidigare.
Idag har jag inte gjort så mycket alls, duscha, pluggat lite och sen slappat bara. Ska snart hoppa i sängs för i morgon blir det en lång dag. Har Akvarellmålning i tre timmar på morgonen sen är det lunch och utvecklingssamtal och turism. Sen ska jag bort ifrån Hofors och göra lite nytta, det behövs verkligen.
Tycker att tiden går så fort, kändes som att jag satt här igår och skrev att "i morgon ska jag har akvarellmålning." Men det var en HEL vecka sedan, tiden rusar iväg och snart öppnar dom portarna ut ifrån skolan där våra nära och kära står med skyltarna och vi alla sjunger att vi tar studenten. Nej nu ska jag inte tänka så, det är 9 veckor kvar i skolan för mig och det hinner hända mycket saker under dom veckorna.
Nu blir det sova snart, hörs i morgon någon gång.

Inga kommentarer: