torsdag, april 17, 2008

Herregud vilken dag.

Denna dag har varti en av dom stressigaste dagarna på länge kan jag säga. Började med att sova lite för länge och sen skyndade jag mig iväg för att hinna till skolan till 08:30 fast vi började kvart över. Då kommer Elin och möter mig och säger att Anki (läraren) är sjuk. Så vi åkte ner till bruket och inhandlade frukost. Sen kom Richard till skolan och vi hade dubbeltimme Praktisk marknadsföring, då filmade vi på skolan och det vart ganska bra. Vi försökte få in det vi filmat på min dator jag hade med mig men det funkade inte.
Sen åkte vi till time och åt glass och roffe tappade en kula på marken, det var lite roligt. Sen tjatade Elin om att vi skulle åka tillbaka till skolan så hon inte skulle hinna få fiskmåsskit på bilen så vi gjorde det.
Sen hade vi kommunikation, vi gjorde massa övningar och det var roligt. Tim var så jävla roligt så höll på att dö. Sen började jag må illa och spydde. Har mått illa hela dagen men nu är det bättre.
Skola i morgon och ska lämna lite kablar och videokameran och sånt där, har inte fått in det på datorn heller men ska fixa det nån annan dag. Har prov i morgon också i Naturkunskap.
Ska sova nu, Godnatt.

1 kommentar:

Anonym sa...

lycka till imorn på provet<3<3<3