tisdag, april 22, 2008

En vanligt vardagsmorgon!

Idag vaknade jag vid 07.00 tiden och jag är jättetrött, men man är ju så illa tvungen att ta sig upp ur sängen. Nu har jag nyss druckit lite juice och ätit en macka, borstat tänderna och tryckt igång plattången. Jag börjar 08:30 idag för jag vill inte vara med och läsa en kvar först, tycker bara det är onödigt och jag har läst ut min bok för länge sedan.
Varje dag smsar jag Richard "brorsan", men han vaknar aldrig. Så idag kommer han antagligen inte komma till skolan, fan... jag som ville träffa honom idag och babbla om helgen m.m.
Elin svarar inte heller på mina sms och på msn står det att Emir sover, jag blir säkert helt själv idag i skolan. Fast Abdi, Efrian, Philip och Ante kanske är där så det är väl lugnt. Har ändå bara dubbeltimme Bransh och Produktkunskap, slutar 10:35 så är väl hemma vid 11.00 tiden.
Idag blir det att plugga massa hela dagen och ta det lugnt, har blivit så jäkla förkyld och har ont i halsen, det kom inatt tror jag. Och jag vill inte bli sjuk till helgen då jag ska till Åland och röjja.
Nu måste jag sminka mig och fixa, hörs senare!

Inga kommentarer: