tisdag, maj 06, 2008

Studentmössan har kommit.

Yes, idag kom studentmössan. Richard och Elin fick sina också. Min är jättestor men får se till att fluffa och greja med håret så den kanske blir lite mindre iaf.. Eller iaf sitter kvar på huvudet om det blir så att vi ska åka släpvagn.


Jag och Elin får väl ta tag i det nån dag och prata med dom andra i klassen om vad vi ska göra, för något lär vi göra iaf.


Förövrigt så har jag kommit hem nu, stressade hur mycket som helst med att fixa klart håret, sminka mig, äta och leta kläder innan jag åkte till skolan. Vi hade dubbeltimme Naturkunskap, fick skriva hur mycket som helst så har ont i armen nu. Fick även sluta lite tidigare, var och handlade med pappa en sväng också.


Nu ska jag...

Äta glass för min äldsta bror är här med sin dotter Moa, sen blir det att plugga lite kanske, ska nog börja med mitt stora arbete i turism. Sen ikväll blir det att kolla på film och ta det lugnt. Kom på nu att jag glömde köpa popcorn, ingen film utan det. Får se om dom ska upp något mer på bruket, isf ska jag be dom köpa popcorn.


Bilden som jag lovade att lägga upp, den porriga Kim gjort till mig.
Den kommer senare idag!



1 kommentar:

Anonym sa...

Usch och fy att du ej länkat till min blogg ^^